Реставрація ванн у Києві. Реставрація сталевих, чавунних та акрилових ванн у Києві такими способами: Емалювання, Наливна ванна, Акриловий вкладиш. Якісно.

Відновлення та реставрація ванн в Києві та області

РЕСТАВРАЦІЯ ВАНН ІЗ ГАРАНТІЄЮ

Технологія «ванна у ванні». Акрил – це сучасний матеріал, за допомогою якого швидко і якісно реставрують старі пошкодженні ванни в домашніх умовах. Акрил безпечний і не має запаху. Технологія «ванна у ванні» полягає в тому, що за розмірами старої ванни, яка реставрується, на сучасному обладнанні виготовляється вкладиш з акрилу товщиною до шести міліметрів. Цей вкладиш в домашніх умовах приклеюється до старої ванни на спеціальну піну – клей. Якість реставрації залежить від того, як ретельно і якісно підготовлена стара ванна. Акриловий вкладиш може зберігати свій гарний вигляд багато років при належному догляді. Для того щоб не пошкодити акрилові поверхні рекомендовано чистити їх тільки спеціальними засобами, які продаються в магазинах. Необхідно враховувати, що тверді часточки, сода, порошкові суміші, ацетон, спирт, аміак можуть пошкодити поверхню.

Технологія «ванна у ванні» за доступною ціною

На сайті нашої компанії можна знайти необхідну інформацію, а також форму заявки на роботи та телефони. В телефонній розмові буде надана необхідна консультація і відповіді на запитання. Майстри нашої компанії проведуть реставрацію ванни і отримають високу якість. На всі роботи дається гарантія.

 Акриловий вкладиш вклеюється у ванну. Готова ванна наповнюється водою на добу. Після цього нею можна користуватися. Якщо Ви вирішили реставрувати ванну, то передзвоніть за вказаним на сайті компанії телефоном.

tekhnolohiia-vanna-u-vanni